Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen 

Digitaalisten palveluiden ratkaisumyynnin kehittäminen -koulutus tunnetaan myös nimellä Myy paremmin, ja se on toteutettu jo kuusi kertaa. Mukana on ollut lähes sata yritystä ja reilusti yli sata osallistujaa.

Kahdeksan kuukauden mittainen koulutusohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päivttää tiedot kasvustrategian laatimisesta, asiakkuuksien johtamisesta sekä myyntiin liittyvistä asioista: myyntikeinoista, myyntiprosessin vaiheista, myyntipsykologiasta ja myynnin digitaalisista keinoista. 

Myy paremmin -koulutusohjelma sisältää 12 koulutuspäivää ja yhden yrityskohtaisen workshopin. Workshopissa laaditaan yritykselle oma Growth Plan, jolla varmistetaan resurssien järkevä suuntaaminen ja kasvun kannalta kannattavat valinnat. Growth Plan -workshopissa voi olla mukana useampi yrityksen avainhenkilö.

Kokemuksemme mukaan erittäin merkittävää koulutuksessa on vertaistuki ja muilta oppiminen. Haasteiden ja onnistumisten jakaminen auttaa oman yrityksen kehittämisessä ja tuo perspektiiviä asioihin.

Tässä kommentteja koulutuksessa mukana olleilta:

  • Erittäin relevantti ja hyvä sisältö. Todella käytännönläheinen ja ylitti odotukset reippaasti. Hyvin mielelläni suosittelen!
  • Koulutus oli erittäin hyvä. Hyviä ja ammattitaitoisia kouluttajia ja mukavan vuorovaikutteisia tunteja. Koulutuksesta saadut materiaalit on jo nyt otettu käyttöön työpaikallani
  • Asiantuntevaa valmennusta ja oikeasti käytännössä hyvin hyödynnettäviä aiheita.
  • Erinomaiset opettajat ja hyvin mietitty sisältö. Kurssilaisilta olisi voinut vaatia enemmän ennakkotehtäviä ja muuta valmistautumista tai opitun soveltamista. Voin suositella kurssia muille.

Lataa koulutuksen tarkempi sisältökuvaus vierestä. 

Ilmoittaudu mukaan tästä!