Työllistä taidolla - kasvua onnistuneilla rekrytoinneilla!

Lataa koko esite


Onko yrityksesi kasvussa? Etsitkö parhaita osaajia vai harkitsetko harjoittelijan palkkaamista? Pohditko, mitä rekrytointi maksaa, mitä kanavia kannattaisi käyttää tai mitä työnantajana toimiminen sinulta edellyttää? Haluaisitko tietää, mitä tukia on olemassa työntekijän palkkaukseen?

Onnittelut! Olet siis yksi niistä yrittäjistä jotka ovat luomassa kasvua ja työpaikkoja Suomeen. Se on hatun noston paikka. Me autamme sinua eteenpäin rekrytoinnin onnistumiseksi ja yrityksesi kasvun turvaamiseksi.
 

ME PRO GROWTHISSA HALUAMME AUTTAA SINUA:
 

 • Rekrytointien suunnittelussa ja toteutuksessa osana kasvustrategian toteutusta.
 • Löytämään sinulle parhaiten sopivat rekrytointikanavat -ja toimenpiteet.
 • Tuottamaan konkreettisen ja hyödyllisen kehittämissuunnitelman rekrytoinnin tueksi.
 • Olemme aidosti apunasi koko prosessin ajan.

MIKSI SINUN KANNATTAA VALITA PRO GROWTH CONSULTING?
 

 • Olemme itsekin yrittäjiä ja olemme kasvattaneet ja kehittäneet yrityksiämme menestyksekkäästi ja kannattavasti yhteensä 40 vuotta.
 • Olemme itse onnistuneet rekrytoinneissa usein ja oppineet myös omista epäonnistumisistamme.
 • Työskentelemme jatkuvasti erilaisten kasvuyritysten kanssa ja tunnemme yrittäjän maailman läpikotaisin.
 • Autamme asiakkaitamme rekrytointien suunnittelussa ja toteutuksessa osana kasvustrategian toteutusta.
 • Haluamme aidosti auttaa ja tuottaa erinomaisia tuloksia.

 

Ilmoittaudu palveluun

 

KEITÄ ME OLEMME?

Apunasi rekrytoinnissa, työvoiman hankkimiseen liittyvissä tavoissa sekä työnantajana tai - teettäjänä toimimisessa ovat osaavat yrittäjät ja rekrytoinnin ammattilaiset.

Virpi
Virpi Europaeus, Yrittäjä, Liikkeenjohdon konsultti, Valmentaja Erityisosaaminen: asiantuntijayritysten johtaminen, hr-asiat, myynti ja markkinointi Konsultointikokemus: 18 vuotta, yritysjohdon kokemus 15 vuotta.

 

Jenni Kiho,Tradenomi, liikkeenjohdon konsultti, business coach ja rekrytointivalmentaja Erityisosaaminen: digimarkkinointi, myynti ja markkinointi, pk-yritysten rahoitusjärjestelmät Konsultointikokemus: 5 vuotta, yritysjohdon kokemus 8 vuotta.

Erkki
Erkki Tuomi, Yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti, business coach Erityisosaaminen: asiantuntijayritysten johtaminen, myynti ja markkinointi, yrittäjyys Konsultointikokemus: 10 vuotta, yritysjohdon kokemus 18 vuotta.

Työllistä taidolla-palvelu
 

Työllistä taidolla - palvelu on Uudenmaan Te-toimiston ja ELY-keskuksen valtakunnallisesti tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjäasiakkaille.

Palvelussa annetaan yrittäjille tietoa ja neuvontaa rekrytointiin ja muihin työvoiman hankkimisen tapoihin liittyen sekä työnantajana tai –teettäjänä toimimiseen liittyen. Tavoitteena on, että työ- tai sopimussuhteet alkaisivat mahdollisimman hyvin ja tukisivat yrityksen kasvua.

Palvelua tuottavat Te-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi.

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme ovat Uudenmaan lisäksi saatavilla seuraavilla alueilla:

 • Etelä-Savo
 • Häme
 • Kaakkois-Suomi
 • Pirkanmaa
 • Pohjois-Karjala
 • Varsinais-Suomi
   

Tapaamiset järjestämme toimistollamme Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Kaikukatu 4 tai yhdessä sopimassamme tapaamispisteessä lähellä Sinua.

virpi.europaeus@progrowth.fi | puh. 050 505 2888

erkki.tuomi@progrowth.fi | puh. 050 67662

jenni.kiho@progrowth.fi puh. 050 5474 299

WWW.PROGROWTH.FI

Ilmoittaudu palveluun

 

Employ with competence service description
 

Employ with competence is a free service for entrepreneurial customers nationwide and offered by the Uusimaa TE Office and the ELY Center.

The service provides information and counselling on recruitment and other ways of obtaining workforce, as well as on acting as an employer. The goal is that hiring employee or signing outsourced labor should start as well as possible and support the growth of the company.

The service is provided by contract partners of the TE Office, which you can choose from.

 

Download full service description

 

Sysselsätt skickligt servicebeskrivningen
 

Sysselsätt skickligt är en kostnadsfri och landsomfattande expertistjänst som Nylands TE-byrå och NTM-centralen erbjuder företagare. 

Tjänsten ger företagare information och konsultering angående rekrytering och andra sätt att skaffa arbetskraft, samt angående  fungerande som arbetsgivare eller -beställare. Målet är, att arbets- eller avtalsförhållanden får en möjligast bra start som stöder företagets tillväxt. 

Tjänsten verkställs av TE-byråns avtalspartners, bland vilka du kan välja den som du anser passa dig bäst. 

 

Ladda ner hela servicebeskrivningen