Työllistä taidolla - kasvua onnistuneilla rekrytoinneilla!

 

Lataa esite tästä

 

Onko yrityksesi kasvussa? Etsitkö parhaita osaajia vai harkitsetko harjoittelijan palkkaamista? Pohditko, mitä rekrytointi maksaa, mitä kanavia kannattaisi käyttää tai mitä työnantajana toimiminen sinulta edellyttää? Haluaisitko tietää, mitä tukia on olemassa työntekijän palkkaukseen?

Onnittelut! Olet siis yksi niistä yrittäjistä jotka ovat luomassa kasvua ja työpaikkoja Suomeen. Se on hatun noston paikka. Me autamme sinua eteenpäin rekrytoinnin onnistumiseksi ja yrityksesi kasvun turvaamiseksi.

ME PRO GROWTHISSA HALUAMME AUTTAA SINUA:

  • löytämään yrityksellesi potentiaalisimmat asiakasryhmät,
  • laatimaan myyntisuunnitelman ja myynnin työkalut,
  • rakentamaan myyntiä tukevan markkinointisuunnitelman ja markkinoinnin työkalut,
  • kehittämään henkilökohtaisia myyntitaitojasi.

MIKSI SINUN KANNATTAA VALITA PRO GROWTH CONSULTING?

  • Olemme itsekin yrittäjiä.
  • Olemme kasvattaneet ja kehittäneet yrityksiämme menestyksekkäästi ja kannattavasti yhteensä 35 vuotta. Työskentelemme jatkuvasti erilaisten yritysten kanssa ja tunnemme yrittäjän maailman läpikotaisin.
  • Myynti ja markkinointi ovat erityisiä osaamisalueitamme, joissa konsultoimme ja koulutamme yrityksiä jatkuvasti hyvällä menestyksellä. Katso myös tekemämme ”Tutkimus ICT-alan myynnin esteistä”
  • Haluamme aidosti auttaa ja tuottaa erinomaisia tuloksia.
     

KEITÄ ME OLEMME?

Apunasi rekrytoinnissa, työvoiman hankkimiseen liittyvissä tavoissa sekä työnantajana tai työnteettäjänä toimimisessa ovat osaavat yrittäjät ja rekrytoinnin ammattilaiset.

Virpi
Virpi Europaeus, Yrittäjä, Liikkeenjohdon konsultti, Valmentaja Erityisosaaminen: asiantuntijayritysten johtaminen, hr-asiat, myynti ja markkinointi. Konsultointikokemus: 18 vuotta, yritysjohdon kokemus 15 vuotta.

Jenni Kiho,Tradenomi, liikkeenjohdon konsultti, business coach ja rekrytointivalmentaja. Erityisosaaminen: digimarkkinointi, myynti ja markkinointi, pk-yritysten rahoitusjärjestelmät. Konsultointikokemus: 5 vuotta, yritysjohdon kokemus 8 vuotta.

Erkki
Erkki Tuomi, Yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti, business coach. Erityisosaaminen: asiantuntijayritysten johtaminen, myynti ja markkinointi, yrittäjyys. Konsultointikokemus: 10 vuotta, yritysjohdon kokemus 18 vuotta.

Työllistä taidolla-palvelu

Työllistä taidolla - palvelu on Uudenmaan Te-toimiston ja ELY-keskuksen valtakunnallisesti tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjäasiakkaille.

Palvelussa annetaan yrittäjille tietoa ja neuvontaa rekrytointiin ja muihin työvoiman hankkimisen tapoihin liittyen sekä työnantajana tai –teettäjänä toimimiseen liittyen. Tavoitteena on, että työ- tai sopimussuhteet alkaisivat mahdollisimman hyvin ja tukisivat yrityksen kasvua.

Palvelua tuottavat Te-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi.